Sedis – effektiviserar din benchmarking

Med Sedis kan du enkelt effektivisera interna processer för benchmarking. Verktyget är utvecklat tillsammans med användare och branchexperter och är skräddarsytt för intern och extern benchmarking av fastigheter.

Bättre och snabbare underlag ger dig möjligheten att fatta rätt beslut.

Vi ger dig nya möjligheter

Excel – Kraftfullt och flexibelt, men svårt att använda för att förmedla budskap
Powerpoint – Visualiserar dina slutsatser men saknar kraften och flexibiliteten
Sedis – Ger dig möjligheten att göra analysen tillsammans
Sedis – Ger dig möjligheten att enkelt kombinera flera datakällor samtidigt

Sedis ger dig det bästa av båda världar och mer därtill.

Sedis nya webbtjänst är skapad för att ge dig möjligheten att analysera och jämföra fastigheter mot varandra. Flexibilitet som i Excel och tydlig visualisering, som i Powerpoint. Därutöver är det så pass enkelt att alla dina kollegor kan använda det för att göra egna analyser. Fortfarande din interna process, men snabbare, effektivare och mer dynamisk.

Skräddarsytt efter dina behov

Addera exakt de parametrar du vill ha i en helt skräddarsydd datastruktur, som passar just dig. Hyra, Värmekostnader, Driftnetto, marknadsvärden, avkastningsmått osv. Det är dina behov och önskemål som sätter gränserna.

Erbjudande: testa gratis nu

Under vår och sommar 2021 erbjuder Sedis alla fastighetsägare att testa den nya tjänsten helt gratis. Det enda du behöver göra:

  1. Kontakta oss på info@sedis.se och lämna dina kontaktuppgifter.
  2. Vi ringer upp er och går igenom vilka fastigheter, geografiska områden, tidsperioder samt parametrar som ni vill ladda upp till tjänsten.
  3. Ni skickar över data i Excel, vi sköter uppladdningen åt er.
  4. När allt är klart får ni en notis och kan börja använda tjänsten direkt, med er egna data som givetvis ingen annan får ta del av.

Sedis Fastighetsbenchmarking